'Benjamin'. Et nyt ansigt, Daniel Rugholm, dukker snart op på Christiansborg.
Foto: PR-foto/PR-Foto

'Benjamin'. Et nyt ansigt, Daniel Rugholm, dukker snart op på Christiansborg.

Politik

27-årig afløser eksminister på Christiansborg

Fhv. sundhedsminister Jakob Axel Nielsen afløses af den 27-årige Daniel Rugholm. Han bliver folketingsgruppens yngste medlem

Politik

Det bliver en ganske ung mand - den 27-årige forsikringsmægler Daniel Rugholm - som afløser Jakob Axel Nielsen i den konservatives folketingsgruppe.

Eks-sundhedsministeren stopper 1. november for at blive direktør for Aleris Privathospitaler.

LÆS MERE

Daniel Rugholm bliver yngst i folketingsgruppen og har været suppleant, siden Knud Kristensen trak sig for at blive borgmester i Himmerland.

Han sidder i byrådet i Hjørring, roser Jakob Axel Nielsen og er ydmyg over at efterfølge ham i Folketinget.

»Det er selvfølgelig også en stor glæde, at jeg nu får denne chance. Jeg ser meget frem til min nye hverdag på Christianborg og glæder mig over at skulle kæmpe for fortsat konservativ indflydelse fra Nordjylland«, siger han i en skriftlig kommentar.

Daniel Rugholm fratræder sit nye job hos forsikringsmæglerfirmaet Bækmark & Kvist i Nørresundby, når Jakob Axel Nielsen stopper i Folketinget.

Noget at komme med

Han betragter det som positivt at blive folketingsgruppens Benjamin.

»Jeg har stor respekt for mine kollegers politiske erfaring, både i byrådet og nu i folketingsgruppen. Men jeg har bestemt også noget at bidrage med og kommer til at påvirke vores politik på Christiansborg, ligesom jeg har gjort i byrådssalen«, siger Daniel Rugholm.

Han bliver boende i Hjørring og vil bruge flyveturene fra Aalborg til København til at tale konservativ politik med lokale erhvervsfolk, forklarer han.

ritzau

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce