Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Antorini: Undervisningsministeren spiller fallit

Christine Antorini er skuffet over Tina Nedergaards manglende vilje til at gå i dialog om fremtidens folkeskole

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kritikken er hård fra Socialdemokratiets uddannelsesordfører Christine Antorini, der er utilfreds med undervisningsminister Tina Nedergaards (V) håndtering af den forestående reform af de danske folkeskoler.

LÆS ARTIKEL

»Det er en falliterklæring, at inden de (folkeskolens parter red.) kommer i dialog om fremtidens folkeskole, så sender hun syv punkter, som de skal skrive under på«, siger Christine Antorini og fortsætter.

»Jeg håber virkelig, hun besinder sig, klapper hesten og indkalder til et reelt partnerskab både med de politiske partier og folkeskolens partnere«.

Folkeskolen er for vigtig
Den hårde kritik kommer efter, at Tina Nedergaard har afblæst forhandlingerne med Danmarks Lærerforening og opgivet at komme til enighed med folkeskolens partnere. Derimod har regeringen fremstillet syv punkter, der skal forbedre fremtidens folkeskole.

LÆS ARTIKEL

Men uddannelsesordfører for socialdemokratiet Christine Antorini mener, at »folkeskolen er for vigtig til bare at afblæse på den måde«.

Amatøragtig minister

Politisk kommentator Hans Engell støtter op om kritikken.

»Denne her amatøragtige måde at afbryde forhandlingerne på vil nu være skyld i at man formentlig hverken når et partnerskab eller et bredt politisk forlig på området«, siger han til Ritzau.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden