Politik

DF nægter socialdemokrat at annoncere i medlemsblad

Socialdemokratisk forsøg på at annoncere i DF's medlemsblad er mislykket.

Politik

Dansk Folkeparti kritiserer fagforeningsblade for ikke at ville trykke deres annoncer, men partiet har selv afvist en annonce til deres eget medlemsblad fra den socialdemokratiske folketingskandidat Rasmus Horn Langhoff.

»Når nu Dansk Folkeparti var oppe på den høje hest over fagforeningsbladene, ville jeg gerne teste deres ytringsfrihed«, siger Rasmus Horn Langhoff til politiken.dk.

LÆS OGSÅ

»Pia Kjærsgaards holdning til ytringsfrihed blæser lidt i vinden. De taler meget om ytringsfrihed, men vil reelt begrænse den«, siger han og nævner partilederens forslag om et parabolforbud.

Rasmus Horn Langhoff peger på, at partiet tidligere har beklaget sig over, at de ikke måtte indrykke annoncer i fagforeningsblade, kritiseret udsendelser i Danmarks Radio og været aktiv i den svenske valgkamp for at Sverigedemokraterne måtte vise deres omstridte valgfilm.

Æbler og appelsiner

Redaktionschef fra Dansk Folkepartis medlemsblad, Dansk Folkeblad, mener, at forsøget på at købe annoncen er politisk drilleri og en »ikke-sag«.

»Vi har slet ikke annoncer i Dansk Folkeblad, og det er sådan set«, siger René Teige og fortæller, at det har været sådan i 14 år.

»Jeg undrer mig over, at han prøver at puste sagen op, fordi det handler om, at vores blad slet ikke optager annoncer. Man kan ikke sammenligne bladene, når det ene medie som fagforeningsbladene har en klar annoncepolitik, mens vi slet ikke har annoncer. Han sammenligner simpelthen æbler og appelsiner«, siger han.

De taler med flere tunger om ytringsfriheden

Socialdemokraten Rasmus Horn Langhoff anerkender også, at Dansk Folkeparti er i sin ret til at afvise hans annonce.

»Naturligvis er de i deres gode ret til at afvise min annonce, men jeg synes bare, det viser, at de taler med flere tunger om ytringsfriheden«., siger han.

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce