Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Magnus Holm (arkivfoto)
Foto: Magnus Holm (arkivfoto)

Fokus. De konservative med partiformand Lars Barfoed i spidsen (to fra venstre) får masser af opmærksomhed i valgkampen.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tirsdagens overblik: Rød konflikt med Israel, SF'er overfaldet og underlige målinger

Politiken.dk følger valgkampen time for time.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Rød regering styrer mod konflikt med Israel:

En ny dansk regering risikerer efter få dage ved magten at havne i et regulært diplomatisk sværdslag med Israel. SF’s formand, Villy Søvndal, der af mange spås en fremtid som udenrigsminister, er parat til at samle en række EU-lande om at anerkende Palæstina som selvstændig stat i FN, hvis EU ikke kan nå til enighed om et fælles grundlag. Et skridt, som både Israel og den danske regering er imod.

LÆS MERE

Pia K. taget i faktasjusk to gange på et døgn:
Pia Kjærsgaard (DF) lavede en mindre sjuskefejl, da hun i partilederdebatten søndag nævnte et tomatgartneri med omkring 30 medarbejdere, hun havde besøgt. Gartneriet har omkring 120-125 medarbejdere, viser et faktatjek efterfølgende. Den lokale folketingskandidat Alex Ahrendtsen (DF), der mandag blev kritiseret for en kontroversiel valgvideo, bor ikke i Vollsmose, som Pia Kjærsgaard ellers har sagt.

LÆS MERE

DF'ere er enige om at smide K på porten:

En rundspørge til Dansk Folkepartis folketingspolitikere viser, at 10 af 13 adspurgte hellere vil have en V-regering end en VK efter valget. 42 procent af DF's lokalfoprmænd ønsker ligeledes en ren V-regering, mens resten af de 33 adspurgte udnlader at svare eller svarer »ved ikke«.

LÆS MERE

DF går til valg på at forringe efterlønnen:

Selv om Venstrefløjen skærper angrebene på Dansk Folkeparti i striden om den forringede efterløn, tøver regeringens støtteparti ikke. DF går til valg på forårets omstridte tilbagetrækningsaftale, også selv om den inkluderer forringelser af efterløns- og pensionsforhold, fastslår finansordfører Kristian Thulesen Dahl.

LÆS MERE

VU'ere kræver hemmelig plan på bordet:

Fagbevægelsen har en plan for at skaffe 15 milliarder kroner til en rød regering, men den er hemmelig. Derfor troppede 15 unge VU'ere i dag op foran 3F's hovedkontor, hvor de aktionerede for at få planen frem i lyset.

LÆS MERE:

SF-ordfører overfaldet under ramadan-fest:

Folketingsmedlem for SF Kamal Qureshi blev udsat for et voldeligt overfald, da han i formiddag deltog i muslimernes store Eid-fest i Valby Hallen. Kamal Qureshi blev skubbet i brystet og tildelt en skalle af en gruppe mænd, som, politikeren mener, er fra Hizb ut' Tahrir.

LÆS MERE

Det fik politikere på tværs af partierne til at tage kraftigt afstand fra overfaldet.

LÆS MERE

Gamle citater plager V-toppen:

Regeringen kritiserer skarpt S-SF's plan om, at danskerne skal arbejde 12 minutter mere om dagen. Nu viser det sig, at V-næstformand Kristian Jensen tilbage i 2008 støttede idéen.

LÆS MERE

Også statsminister Lars Løkke Rasmussen har været positiv, skrev vi i går.

LÆS MERE

Bro over Kattegat på dagsordenen:

Politikerne bruger en del tid i dag på at diskutere et ønske fra S og SF om at sætte turbo på en ny forbindelse over Kattegat. Flere VK-politikere er positive, men finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) tordner imod.

Målinger støtter K:

Den elendige konservative måling fra Megafon står ret alene. Nu giver både Gallup og Voxmeter fremgang til regeringspartiet, ligesom Rambøll gjorde i morges.

LÆS MERE

EL angriber DF:

Enhedslisten benytter sit pressemøde til angreb på VKO. Går DF til valg på at forringe eller frede efterlønnen?, spørger gruppeformand Per Clausen.

LÆS MERE

Barfoed sætter Khader på plads:

K-formand Lars Barfoed afviser at nedlægge Integrationsministeriet, som Naser Khader ellers har foreslået.

LÆS MERE

Enhedslisten mødes efter jubelmåling:

Enhedslisten holder pressemøde klokken 11. Det sker samtidig med, at en Megafon-måling giver partiet rekordhøje 11 mandater.

LÆS MERE

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Blå skænderier:

De borgerlige partier kan ikke blive enige om, hvem der skal med i en regering. MF'ere fra DF taler direkte om fyring af Lars Barfoed i dagens Jyllands-Posten.

LINKDF'ere: K må forladen regeringen(eksternt link til jp.dk)

Målinger uenige:

Konservative står til 4,3 eller 7,4 procent af stemmerne - afhængig af, om man tror på Megafons måling for Politken og TV 2 eller Rambølls for Jyllands-Posten.

LÆS MERE

Væk med Integrationsministeriet:

Det fælles parløb mellem K og R fortsætter. Regeringspartiet bakker op om et gammelt radikalt ønske om at nedlægge Integrationsministeriet, men S er til gengæld imod.

LÆS MERE

Mandagens overblik:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden