Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling (arkivfoto)
Foto: Jens Dresling (arkivfoto)

Afvisning. Udtalelser fra Tom Behnke giver tvivl om alliancen mellem K og R.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Onsdagens overblik: Pia Christmas gør comeback hos K

Politiken.dk følger valgkampen time for time.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Pia Christmas-Møller vender tilbage til de konservative

Politikeren, der i 2007 forlod de konservative og blev løsgænger, er tilbage i sit gamle parti. Hun bliver opstillet i Københavns Storkreds og får dermed mulighed for at fortsætte sin karriere i Folketinget.

LINK

Per Ørum: Vi kommer i Folketinget

Kristendemokraterne bobler af optimisme. Partiet, der har slået pjalterne sammen med Fælleslisten, tror på, at en dagsorden, der hedder seks akutfunktioner, kan skaffe de nødvendige stemmer, der bringer partiet på tinge.

LINK

VK har ikke indfriet løfte om ambulancer

Regeringen lovede efter valget i 2007, at der højst må gå 15 minutter, inden en ambulance er fremme. Mange steder går der imidlertid langt mere end 15 minutter.

LINKLæs mere på jp.dk(eksternt link)

Birthe Rønn: Lars Løkke ville af med mig

Tidligere integrationsminister Birthe Rønn Hornbech fortæller i ny bog, at hun til det sidste nægtede at gå som minister. Derfor blev statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) nødt til selv at fyre hende efter sag om muligt konventionsbrud i forhold til statsløse palæstinensere.

LINK

SF-ordfører opfordrer røde vælgere til at droppe Danske Bank

Kunder i Danske Bank bør overveje at skifte bank, hvis de ønsker en ny regering, fordi banken støtter den siddende regering i valgkampen, mener SF's skatteordfører Jesper Petersen. Venstres gruppeformand, Kristian Jensen, er forarget over udmeldingen.

LINKLæs mere på b.dk(eksternt link)

Topfolk i Venstre: Løkke har sendt Kristian Jensen ud i kulden

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har ikke tillid til de strategiske evner hos partiets næstformand, Kristian Jensen. Jensen er derfor ikke med i den særligt betroede inderkreds under valget, oplyser kilder i partiets top.

LINKLæs mere på jp.dk(eksternt link)

Danskerne ønsker opgør med DF's magtposition

Tre ud af fire danskere mener, at Dansk Folkeparti har haft for stor indflydelse de senere år. DF er overrasket. Samtidig ønsker et flertal, at regeringen skal lave udlændingepolitik sammen med de radikale.

LINKLæs mere på b.dk(eksternt link)

K-kandidater håber på en ny firekløverregering

Tre sjællandske kandidater for de konservative opfordrer til, at Venstre, de radikale, Liberal Alliance og de konservative danner regering sammen efter valget.

LINKLæs mere på b.dk(eksternt link)

Løkke glæder sig over økonomisk fremgang

Dansk økonomi er »på rette vej. Nu skal vi holde kursen«, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen som reaktion på, at dansk økonimi voksede med 1 procent i andet kvartal.

LINK

Dansk økonomi vokser igen

Dansk økonomi havde en vækst på 1 procent i andet kvartal, viser tal fra Danmarks Statistik. Dermed afslutter Danmark nedturen fra de seneste to kvartaler, hvor bruttonationalproduktet har været under pres.

LINK

V-kampagne fyldt med fejl

Fem unge Venstrefolk misinformerer i valgkampagne. V-folkene hævder, at S og SF vil indføre 38 nye forbud. I 13 konkrete tilfælde tager kampagnen dog fejl, dokumenterer radioprogram.

LINKLæs mere på dr.dk(eksternt link)

Tvivl om Liberal Alliances plan:

Anders Samuelsen & co. har igen og igen brugt den uafhængige økonomiske institution, DREAM, som garant for, at deres økonomiske plan virker. Men DREAM's forskningschef vil ikke stå inde for partiets konklusioner, siger han til DR.

LINKLæs mere på dr.dk(eksternt link)

Kristent frier til Thorning:

Kristendemokraternes leder, Per Ørum Jørgensen, er parat til at støtte Helle Thorning-Schmidt i stedet for Lars Løkke Rasmussen, hvis hun garanterer seks akutmodtagelser.

K udelukker aftaler med R:

Forleden indgik de konservative en alliance med de radikale om bredere samarbejder, men gruppeformand Tom Behnke siger i dag til Politiken, at der »ikke bliver lavet aftaler med de radikale om noget som helst konkret politisk«.

LÆS MERE

Tirsdagens overblik

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden