SF Aarhus: Möger er stadig vores kandidat

En fyring som skatteminister ændrer ikke, at Möger stadig er folketingskandidat for SF Aarhus.

Politik

Kommende eks-skatteminister, men stadig folketingskandidat for SF i Aarhus.

Der er nemlig fortsat opbakning til Thor Möger Pedersen fra SF i Aarhus, hvor Möger er folketingskandidat. Opbakningen kommer på trods af hans fyring som skatteminister.

»Om Thor er minister eller ej har naturligvis ingen indflydelse på hans kandidatur. Thor har arbejdet hårdt for partiet i mange år og vist, at han er en klog og arbejdsom SF’er«, siger formand for SF Aarhus Nord, Laila Lauridsen.

Thor Möger Pedersen blev mandag fyret fra posten som skatteminister efter en opringning fra den nye formand, Annette Vilhelmsen.

LÆS ARTIKEL

Men det påvirker ikke hans folketingskandidatur i jyske hovedstad. Laila Lauridsen understreger, at kredsen besluttede at vælge ham som folketingskandidat for to år.

»Vi har besluttet, at han er vores kandidat. Da vi gjorde det, diskuterede vi også, at trælse situationer kunne dukke op. Så det var vi forberedt på«, siger hun.

»Det ændrer ikke på, at han er en dygtig og stærk kandidat, som jeg glæder mig til at føre valgkamp for«.

»Vi har et stærkt hold«

Og den melding bakkes også op af SF Aarhus Fællesformand, Leon Rix Iversen, som fokuserer på fremtiden til trods for ærgrelse over den kommende eks-ministers ufortjente medfart.

Laila Lauridsen understreger, at det kun er naturligt, at Annette Vilhelmsen vil sætte sit eget hold med folk, som støttede hende under valgkampen. Men det ændrer ikke på optimismen omkring Thor Möger Pedersen som folketingskandidat i Aarhus.

»Jeg glæder mig til at planlægge næste valgkamp sammen med ham og de andre lokale kandidater. Vi har et stærkt hold«, siger hun.

Thor Möger Pedersen var opstillet ved valget i 2011, men blev ikke valgt ind i Folketinget. Han fik 684 personlige stemmer.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden