Lars Løkke har »kun én kommentar« til grove anklager

Jeg svarer beredvilligt på kommissionens spørgsmål, siger Venstres formand.

Politik

Lars Løkke Rasmussen er yderst fåmælt om den anonyme brevskribents anklager om, at Venstre skulle have været dybt involveret i Helle Thorning-Schmidts mands skattesag.

Venstre-formanden har kun én kommentar til anklagerne, der i dag offentliggøres i Berlingske.

LÆS MERE

»Jeg har én og kun én kommentar. Blandt andet på vores forslag blev der nedsat en undersøgelseskommission for at vende hver en sten i denne her sag. Og jeg har beredvilligt svaret og svarer beredvilligt på alle spørgsmål, som undersøgelseskommissionen har. Derudover har jeg ingen kommentarer«, siger Lars Løkke Rasmussen på vej ind til et gruppemøde med Venstre på Christiansborg.

Herefter går Løkke ind i Venstres gruppeværelse og vil ikke svare ikke på journalisternes spørgsmål.

Ifølge Berlingske er den hemmelige brevskriver efter eget udsagn »en advokatsekretær på et stort advokatkontor i provinsen«. Han hævder, at Venstre bad i sin tid bad advokatkontoret om at lave et centralt notat i sagen, der beskriver Stephen Kinnocks skatteforhold i detaljer.

BT hævder, at redaktionschef Simon Andersen har lavet det.

Partisekretær tier

Ifølge brevskriveren skulle også Venstres pressenhed og sekretariat være involveret i sagen, skriver Berlingske. Men Venstres partisekretær Claus Richter er omtrent ligeså meddelsom som sin formand.

»Jeg har overhovedet ingen kommentarer. Vi har selv foreslået, at der skulle nedsættes en skattekommission. Nu skal skattekommissionen have ro til at arbejde med denne her sag, og så kommer de med nogle konklusioner på et tidspunkt, og så må man læse dem«, siger Claus Richter.

Er brevet et falsum?

»Jeg har overhovedet ingen kommentare til anonyme breve«, siger partisekretæren.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce