Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

DF vil have Bødskov til at svinge øksen over dopingcentral

Internetforum har i 13 år været centrum for handel med ulovlige dopingmidler.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens afsløringer af, at internetforummet Bodyhouse i 13 år uforstyrret har fungeret som salgscentral for steroider, får nu Dansk Folkeparti til at kræve justitsminister Morten Bødskov (S) på banen i sagen.

»Det er jo helt vildt, at det her kan foregå på 13. år, og når vi får kendskab til den slags ulovligheder, så skal vi selvfølgelig handle«, siger retsordfører Peter Skaarup.

LÆS OGSÅ

Stifteren af Bodyhouse, der i dag har solgt sitet og efter eget udsagn er »langt væk« fra steroidemiljøet, har bekræftet over for Politiken, at der i hans tid som ejer foregik masser af handler via forummet.

»Det skete i stor stil. Dagligt kontaktede folk hinanden for at købe og sælge steroider«, siger han og tilføjer, at han formoder, at handlen stadig foregår i dag.

»Doping er livsfarligt«

Dansk Folkepartis Peter Skaarup vil på den baggrund høre, hvad Morten Bødskov har tænkt sig at foretage sig i forhold til Bodyhouse og andre lignende internetsider:

LÆS OGSÅ

»Jeg vil spørge justitsministeren, hvad han vil gøre ved det her, ligesom jeg vil høre, hvad han fremover vil gøre for at komme den slags dopingcentraler på internettet til livs. Doping er livsfarligt, og selvfølgelig skal vi som samfund også tage denne form for kriminalitet meget alvorligt«, siger Peter Skaarup.

Politiken.dk har ikke haft held med at få en kommentar fra justitsministeren.

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden