Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Thomas Emil Sørensen
Foto: Thomas Emil Sørensen

Muligvis ikke den mest kompetente udenrigsminister nogensinde

Efter snart 100 dage som udenrigsminister bliver Anders Samuelsen kritiseret fra flere sider for at være uden indsigt og analytisk kraft på udenrigsområdet. Og dybt afhængig af sine embedsmænd og notater. Få kan genkende selvbilledet hos Liberal Alliances leder: at Anders Samuelsen skulle være den mest fagligt kompetente tiltrædende udenrigsminister nogensinde.

FOR ABONNENTER

Anders Samuelsen lod en bemærkning af de mere selvbevidste falde, da han før jul havde fået læst sig så meget ind på stoffet i Udenrigsministeriet, at han meldte sig klar til at give sine første tiltrædelsesinterviews.

Noget løsrevet citat var der ikke tale om. Budskabet fra Liberal Alliances leder var nogenlunde identisk i to forskellige medier. Til Danmarks Radio redegjorde han for, at han i kraft af sine bøger og sin fortid som EU-parlamentariker havde en så velpolstret portefølje af kontakter og erfaring at byde ind med, at han overgik den efterhånden velvoksne flok af forhenværende udenrigsministre.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden