Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Politiken bringer her et overblik over sagen om Inger Støjbergs ulovelige tvangsadskillelse af asylpar. Illustration: Claus Nørregaard

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Inden Støjbergs tredje samråd i dag: Her er sagen om hendes tvangsadskillelser fra A-Z

Udlændingeminister Inger Støjberg skal i dag svare på en ny byge spørgsmål under det tredje samråd i sagen om ulovlig tvangs-adskillelse af unge asylpar. Her et alfabetisk overblik over sagens elementer.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

A. Inger Støjberg blev på forhånd rådgivet og forsøgt advaret af sine embedsmænd, før hun i februar 2016 gav en ulovlig ordre om at tvangsadskille alle unge asylpar. Ministeren har erkendt, at embedsværket orienterede hende om, at det ikke ville være »lovformeligt« at adskille parrene langt fra hinanden. Hun fik også forelagt udkast til en pressemeddelelse, der kom til at fungere som instruks. Men Støjberg valgte selv at fjerne de nødvendige juridiske forbehold.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden