Cecilia Lonning-Skovgaard, Venstres nye spidskandidat, vil indføre kollektiv afstraffelse af bandemedlemmers familier.
Foto: Jens Dresling

Cecilia Lonning-Skovgaard, Venstres nye spidskandidat, vil indføre kollektiv afstraffelse af bandemedlemmers familier.

Kommunalvalg

V-spidskandidat vil fyre forældre til bandemedlemmer og tvangsfjerne deres søskende

Forvaltningen i Københavns Kommune er inficeret af en ’misforstået godhed’, der skader integrationen og skolebørns indlæring. De dårligste skoler skal derfor tvangslukkes mens bandekriminelles familier skal kollektivt afstraffes, hvis det står til Cecilia Lonning-Skovgaard, Venstres spidskandidat til kommunalvalget i København

Kommunalvalg
FOR ABONNENTER

Bandemedlemmer er ligeglade med at komme i fængsel, men de elsker deres familier. Derfor vil Venstres nye spidskandidat i København indføre kollektiv straf for at bekæmpe bandekrigen i København.

Står det til Cecilia Lonning-Skovgaard (V), skal almene boligselskaber fremover kunne sætte forældre til bandemedlemmer på gaden. Socialforvaltningen skal kunne tvangsfjerne vanekriminelles børn og søskende. Og endelig skal det være muligt at tage arbejdet fra familiemedlemmer, hvis deres bror eller søn begår bandekriminalitet.

Forslagene er del af et større opgør med en »misforstået godhed«, Cecilia Lonning-Skovgaard sporer i kommunens arbejde med integration, skoler og i socialt belastede boligområder.

»Vi har skoler, hvor op mod halvdelen af eleverne ikke får karakteren fire i dansk og matematik. Vi sender børn videre uden forudsætninger for at klare en ungdomsuddannelse, og dermed cutter vi deres muligheder for at få et godt liv. Derved fremmer vi en fødekæde i forhold til banderne. Det er ikke godt nok,« siger Cecilia Lonning-Skovgaard.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce