Alternativets gruppeformand René Gade har stået for den interne undersøgelse, der skulle afdække kritisable forhold i partiets politiske sekretariat.
Foto: Philip Davali

Alternativets gruppeformand René Gade har stået for den interne undersøgelse, der skulle afdække kritisable forhold i partiets politiske sekretariat.

Politik

Alternativet efter anklager om krænkelser: »Der har været generelle ledelsessvigt«

Alternativet konkluderer i intern undersøgelse, at der har været en »festkultur« i partiet og adskillige ledelsessvigt.

Politik
FOR ABONNENTER

Efter en måned med kritiske artikler om blandt andet seksuelle krænkelser og ledelsessvigt i Alternativets politiske sekretariat har partiets gruppeformand, René Gade, i dag kunnet præsentere resultaterne af en intern undersøgelse, der skulle belyse forholdene i partiet.

Undersøgelsen konkluderer, at »der ikke er en krænkelseskultur i Alternativets politiske sekretariat«, men kun »en festkultur, som for nogen har været et problem«.

René Gade, er der ikke brug for en ekstern undersøgelse med nogle øjne på udefra, der kan give et mere upartisk syn på, hvad der er foregået?

»Jeg synes, vi har foretaget og præsenteret den her undersøgelse på en måde, så det bliver så objektivt, som det er muligt. Jeg kan selvfølgelig aldrig være 100 procent objektiv, når jeg selv sidder herinde, men når der har været ting, der har været svære for mig eller parterne at vurdere, har vi blandt andet inddraget en jurist til at give juridisk bistand«, siger René Gade.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce