Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

  15. november 2018 indland
Inger Støjberg
Foto: Roald Als/POLITIKEN

15. november 2018 indland Inger Støjberg

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Venstre er et forvirret parti med tre fløje

Det er et forvirret Venstre, der lørdag samles til landsmøde i Herning. I princippet er medlemmerne imod et tildækningsforbud. I virkeligheden stemte partiet for. I princippet er de imod, at man skal give hånd for at få et statsborgerskab. I virkeligheden stemte partiet for. I princippet er de liberale. Men ...

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jan Ejnar Jørgensen er 53 år og folketingsmedlem for Venstre. Han er også en venlig, velklædt og velformuleret mand med et pænt curriculum vitae. Han er vokset op hos en enlig mor med en stram økonomi i en lejlighed uden centralvarme og bad på Østerbro, men blev underviser i retssociologi på universitetet og advokat på et velrenommeret advokatkontor. Derudover har han været medlem af Venstre siden 1983, uden at nogen stort set opdagede, hvem han var, før han i 2015 sagde nej tak til den kage som udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) havde bagt, da hun fejrede, at regeringen havde vedtaget 50 flygtningestramninger.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

Forsiden