Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Skatteordfører Jesper Petersen (S) blev rystet, da han i december endelig fik oplysningerne om, at Skat i juni 2015 havde modtaget et konkret tip om udbyttesvindelen. Men på grund af ferie blev der ikke reageret på tippet, og i de næste syv uger blev der svindlet for 2 millioner kroner om dagen - eller 35.000 kroner i minuttet.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Udbytteskandalen: »Da jeg åbner den fortrolige kuvert og sidder og læser, er jeg virkelig forbløffet«

På ordre fra politiet blev vigtige oplysninger om udbytteskandalen mørklagt af Skatteministeriet. Det kulminerede i et samråd sidste måned, hvor alle deltagere kendte de sprængfarlige detaljer, men måtte lade, som om de ikke vidste det.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det var et besynderligt samråd, der 13. december blev holdt i Folketingets Skatteudvalg om udbytteskandalen, hvor svindlere frem til 2015 stjal 12,7 milliarder kroner fra statskassen. Eller, som tre ordførere formulerer det: Et samråd, der var »aparte«, »mærkværdigt« og »vildt«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden