Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Noa Redington om fyring: Riskær har ikke et rigtig parti, det er et onemanshow

Det understreger, at Klaus Riskær Pedersens parti er et onemanshow, når han fyrer kandidat efter få dage.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det afspejler Klaus Riskær Pedersens dårlige dømmekraft, at han, blot to dage efter at han præsenterede sit partis folketingskandidater, har droppet en af dem.

Det vurderer Noa Redington, politisk kommentator og tidligere rådgiver for statsminister Helle Thorning-Schmidt.

»Han tegner et billede af, at han er en stærkt erhvervsmand. Og dygtige erhvervsledere kan jo ansætte de rigtige mennesker. Men det er jo gået for hurtigt, og han har ikke været grundig nok. Og det falder tilbage på ham«.

Mandag bekræftede Økonomi- og Indenrigsministeriet, at Partiet Klaus Riskær Pedersen havde indsamlet de 20.109 vælgererklæringer, som er nødvendige for at blive opstillingsberettiget.

Dagen efter holdt Klaus Riskær Pedersen pressemøde, hvor han også præsenterede tre kandidater. Men allerede torsdag aften har Riskær ifølge DR droppet den ene kandidat, Christina Asklund.

»Det understreger, at det ikke er et rigtig parti, men at det er et onemanshow, når han fra den ene dag til den anden kan smide en kandidat ud. Det kan afholde andre kandidater fra at melde sig på banen«, siger Noa Redington.

»Det får nærmest karakter af, at kandidaterne er formandens personlige ejendele, og at han kan skalte og valte med dem, som han vil.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden