0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Jens Høyer Jensen. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

Hummelgaard: »Man kunne se, at de sad ovre i Pilestræde og hylede op og skrev ledere om, at det var ’Anker Jørgensen’, og at det var helt forfærdeligt. Nu siger de ingenting«

Efter to år som én af regeringens mest centrale spillere, har Politiken sat beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard stævne for at gøre status. Før valget harcelerede Hummelgaard mod Finansministeriets regnemodeller og krævede øgede dagpenge og opgør med et for ensidigt fokus på arbejdsudbud. Nu er spørgsmålet: Har værdikrigeren sejret, eller har han stødt hovedet mod muren i regeringen?

FOR ABONNENTER

Med corona på langsom retræte bliver det første store sværdslag på beskæftigelsesområdet efter sommerferien, at Folketingets partier skal forsøge at lande en aftale på ydelsesområdet.

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Uden for citat

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce