0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

Løkke: »Aldrig har vi set så egenrådig en regering. Jeg er dybt, dybt bekymret«

Mette Frederiksen (S), Jakob Ellemann-Jensen (V) og Søren Pape Poulsen (K) konkurrerer alle om at flytte sandkorn, men i virkeligheden er der brug for en skovl, hvis de store samfundsproblemer skal løses, lyder angrebet fra Moderaternes leder, Lars Løkke Rasmussen. Lige nu sidder han med de afgørende mandater i de seneste målinger, og er det også tilfældet efter et valg, vil hans førsteprioritet være at vælte den nuværende regering. Dernæst at sørge for, at de borgerlige partier ikke »uden videre kan finde sammen om ingenting«. I stedet bør et flertal hen over midten gå sammen, hvis ikke i regering, så i det mindste om et fælles arbejdspapir.

FOR ABONNENTER

At Løkke givetvis efter et valg vil være tilbøjelig til at lægge al sin snak om midten på hylden, hvis bare han bliver tilbudt en mediumtung ministerpost. Han griber mobiltelefonen og begynder at lede efter en sms, som hustruen, Solrun Løkke Rasmussen, sendte ham i juni.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Uden for citat

Annonce

Mere fra os

Annonce