Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: MIKKEL BERG PEDERSEN
Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vistisen: Måske skal Messerschmidt have en pause fra dansk politik

Morten Messerschmidt og Anders Vistisen skal have en snak om Messerschmidts fremtid - »om det skal være dansk politik, eller det skal være noget andet«.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt skal måske overveje, om ikke han har brug for et pusterum fra politik efter den seneste uges skandale om udbetalinger fra Meld og Feld, som DF nu betaler tilbage til EU.

Sådan lød det opsigtsvækkende, da Messerschmidts afløser på gruppeformandsposten for DF i Europaparlamentet, Anders Vistisen, lørdag var i P1-programmet 'Ugens Gæst'.

Her gjorde han det klart, at Messerschmidts styrker bestemt ikke er det organisatoriske, men det politiske, som han bør koncentrere sig om. Men:

»Måske skal han også tage en lille pause fra dansk politik«, lød det fra Vistisen med henvisning til, at sagen ikke overraskende har været barsk for DF's stemmesluger.

MESSERSCHMIDT I 2013:

»Jeg skal jo have en snak med Morten omkring de her ting som gruppeformand. Jeg kan mærke på Morten, at det her har været en utrolig hård omgang for ham. Det er ikke fordi, vi ikke har fortjent det. Men på det personlige plan er der altså også bare en grænse for, hvor meget et menneske kan stå igennem. Og den grænse tror jeg, Morten er ved at nå, og derfor skal vi også have en snak sammen om, hvordan vi sikrer, at Morten også kommer videre som et helt menneske og som et menneske, der ikke sådan bliver nedbrudt af det, han har været igennem«, forklarede Vistisen og tilføjede:

»Og det er jo min opgave som personalechef eller hvad man nu skal kalde det at prøve at tage en snak om, hvordan sikrer vi bedst muligt, at Morten - uanset, hvad han så skal lave fremadrettet; om det skal være dansk politik eller det skal være noget andet - også er et helt menneske, når han er kommet igennem det her forløb«.

Hverken Morten Messerschmidt eller Anders Vistisen ønsker at lade sig interview om sagen.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden