Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
SYG. Morten Messerschmidt fik et ildebefindende på vej i sommerhus med kæresten Dot Wessman.
Foto: ANDERSEN CICILIE S. (arkiv)

SYG. Morten Messerschmidt fik et ildebefindende på vej i sommerhus med kæresten Dot Wessman.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Morten Messerschmidt er sygemeldt på ubestemt tid

Europaparlamentarikeren har fået et ildebefindende og er indlagt på Hillerød Hospital.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Europaparlamentariker Morten Messerschmidt (DF) har lørdag eftermiddag fået et ildebefindende og er blevet kørt til akutmodtagelsen på Hillerød Hospital. Her er han indlagt til observation.

Det oplyser Dansk Folkepartis presserådgiver Kristian Wederkinck Olesen i en telefonsamtale med Politiken.

»Dot ringede til mig i eftermiddags og fortalte, at Morten var blevet kørt til Akutmodtagelsen på Hillerød Hospital omkring klokken 14.45«, siger Kristian Wederkinck Olesen.

Morten Messerschmidts kæreste, Dot Wessman, fortalte presserådgiveren, at Morten Messerschmidt havde haft det dårligt i løbet af dagen.

»Morten havde klaget over ondt i hovedet hele dagen, og han er typen, der ellers altid springer ud af sengen. Så jeg bad ham om at tage det roligt, og derfor var de to på vej i sommerhus. Men i bilen fik Morten det rigtigt dårligt, og Dot ringede til lægen, som sagde, at de skulle tage direkte til akutmodtagelsen«, siger presserådgiveren.

Kristian Wederkinck Olesen har netop besøgt Morten Messerschmidt på hospitalet, men han kom ikke i kontakt med europaparlamentarikeren, da han »ikke var særlig vågen«.

Ifølge presserådgiveren ved man endnu ikke, hvad Morten Messerschmidt fejler, men han mener bestemt, at de seneste ugers mediepres omkring EU-midler, som partiet har brugt forkert, kan have haft en betydning.

»Manden har været under et ekstremt pres. Det har været ti sindssyge dage, hvor vi er blevet kimet ned fra morgen til aften og skulle forsvare os mod alle mulige latterlige ting. Så det er klart, at det sætter sig«, siger Kristian Wederkinck Olesen.

Morten Messerschmidt er indtil videre sygemeldt på ubestemt tid.

Morten i mediestorm

Tirsdag i denne uge meddelte partiformand Kristian Thulesen Dahl, at Messerschmidt forlader koordinationsudvalget, der er partiets mest magtfulde organ i Danmark.

Det gør han, efter at der de seneste uger er kommet mange oplysninger frem i sagen om misbrug af midler fra EU-alliancen Meld og den dertilhørende fond Feld, som Morten Messerschmidt (DF) har stået i spidsen for.

Dansk Folkeparti vil betale i alt 2,5 millioner kroner tilbage til EU som følge af skandalen om Meld og Feld.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden