Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Landsstyremedlem trækker sig efter benzinkortsag

Et benzinkort til Doris J. Jensens tjenestebil har fået hende til at trække sig fra landsstyret i Grønland.

Grønland
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Grønlands landsstyremedlem for sundhed, sociale anliggender og justitsvæsen trækker sig fra det grønlandske landsstyre, Naalakkersuisut.

Det skriver KNR.

Det er Doris J. Jensen, der trækker sig. Grunden er ifølge mediet en sag om misbrug af et benzinkort, der er knyttet til hendes tjenestebil.

»Selv om jeg ikke har brudt loven, har jeg besluttet mig for at trække mig fra Naalakkersuisut. Fordi det er hårdt for både min familie og jeg«, siger Doris J. Jensen ifølge KNR.

Onsdag aften blev et pressemøde holdt, hvor den nu afgående naalakkersuisoq, landsstyremedlem, forklarede, hvordan en person, der har boet i husstanden, har misbrugt hendes benzinkort.

Hun forklarede også, at personen ikke længere bor der.

Ifølge Doris J. Jensen har sagen kastet mistanke på hende og hendes mand, og derfor vælger hun nu at trække sig, beretter mediet.

»Jeg vil ikke vente på revisionsudvalgets afgørelse, det er for hårdt for min familie, og jeg bliver derfor nødt til at stoppe her«, siger hun.

ritzau

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden