Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
OLESEN PETER HOVE
Foto: OLESEN PETER HOVE

Gensvar. »Det er utrolig ærgerligt, men lærerne har siddet over i hjørnet og sagt det samme, som de altid har gjort, og sådan får man ikke en ny folkeskole«, siger Tina Nedergaard.

Uddannelse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Forhandling om ny folkeskole er kuldsejlet

Regeringens forsøg på at forhandle et partnerskab om folkeskolen er sat på pause.

Uddannelse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Forsøget på at forhandle sig frem til en ny folkeskole er i første omgang kuldsejlet.

Det ligger fast, efter at undervisningsminister Tina Nedergaard (V) har måttet opgive at nå til enighed med Danmarks Lærerforening, Kommunernes Landsforening og skolelederne, skriver berlingske.dk.

Alle fire parter skulle i et såkaldt partnerskab have præsenteret forældre og elever for opskriften til en ny folkeskole på onsdag.

»Det er utrolig ærgerligt, men lærerne har siddet over i hjørnet og sagt det samme, som de altid har gjort, og sådan får man ikke en ny folkeskole«, siger Tina Nedergaard til berlingske.dk.

Formanden for Kommunernes Landsforening, Jan Trøjborg (S), ærgrer sig over udviklingen, men kritiserer, at foreningen ikke har fået nogen indflydelse.

»Hvis et partnerskab skal give mening, så skal man kunne komme med noget input i forhold til indholdet«, siger han til TV2 News.

ritzau

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden