0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Kåre Viemose
Foto: Kåre Viemose

Johannes Skak Hansen udskyder planerne om at blive lærer og tager et halvt år mere på Viborg Idrætshøjskole. Han har heldigvis fået rabat på det næste ophold, så hans opsparing var nok til at betale for et halvt år mere.

Johannes trodser eksperter og udskyder sine uddannelsesplaner på grund af corona

Selv om planen var at søge ind på læreruddannelsen, får corona ikke lov at ødelægge højskoleopholdet for Johannes Skak.

FOR ABONNENTER

Johannes Skak Hansenhar netop sagt farvel til sine højskolevenner på Viborg Idrætshøjskole. Opholdet skulle have varet 20 uger. Men på grund af corona fik Johannes kun otte uger.

Da Johannes Skak Hansen blev student fra Ringkøbing Gymnasium sidste år, var han fast besluttet på, at han skulle have ét års pause, hvor han ville arbejde og tage på idrætshøjskole. Men kun et år, for så skulle han begynde at studere til lærer.

Han begyndte på Viborg Idrætshøjskole i februar, hvor han kunne dyrke sin interesse for løb og roning. Men blot tre uger efter sendte corona ham tilbage, hvor han kom fra. Torsted i Vestjylland.

Planen er stadig, at han skal læse til lærer. Men mens eksperter og uddannelsesministeren forudser, at flere søger ind på en videregående uddannelse, når rejse- og jobmulighederne er blevet mindre, så har Johannes Skak Hansen udskudt sine uddannelsesplaner et år på grund af corona.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden