Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Christian Fredborg ville have et aktivt job. Først søgte han ind på Politiskolen, men efter to afslag blev det i stedet fysioterapi. Det har han ikke fortrudt.

Studieliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Folk har en ret præcis idé om, hvad en fysioterapeut bruges til

Det betød meget for Christian Fredborg at vælge en uddannelse, der var fysisk – men også en, der sigtede mod et helt konkret job. Det krævede seks år i militæret og to forsøg på at blive politibetjent, før han fandt afklaring.

Studieliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Egentlig ville Christian Fredborg gerne have været politibetjent. Men da den dengang 25-årige nordjyde fra Hjørring efter seks år i militæret ville videre fra Forsvaret og tage en uddannelse, blev han i to omgange afvist til Politiskolens optagelsesprøve. At han ville beskæftige sig med noget, hvor kroppen er i bevægelse, havde han altid vidst, og det nye valg stod derfor mellem to ting: en femårig universitetsuddannelse i idræt eller en tre og et halvt år lang professionsbachelor i fysioterapi.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden