0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Ny virtuel studiegruppe giver studerende struktur på corona-hverdagen: »Uden det her studiefællesskab havde jeg ikke bestået mine eksaminer«

Hvordan undgår man at sumpe dagen væk med Netflix og Facebook, når læsesale og biblioteker er lukkede, og der ikke længere er nogen, som motiverer en til at studere? For mange studerende er Studenterrådgivningens nye virtuelle studiegruppe vejen til en mere struktureret hverdag.

FOR ABONNENTER

Med ekstra støtte fra Uddannelses- og Forskningsministeriet har Studenterrådgivningen derfor opfundet flere nye initiativer til studerende, som har brug for hjælp til at studere. Et af dem er Studiefællesskabet, der finder sted hver mandag, onsdag og fredag fra klokken 9 til 12.30, som skal hjælpe de studerende med at strukturere deres studiedag, nu, hvor der ikke længere er læsesale eller forelæsninger til at sætte rammerne for undervisningen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.