0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

10 gode råd til livet med roomies: Sådan undgår du konflikter om tomme toiletruller og klamme køleskabe

Din roomie kan ende med at blive din bedste ven – eller din værste fjende, hvis jeres holdninger til rengøring og oprydning bare ikke harmonerer. Her giver en psykolog 10 gode råd til, hvordan du bedst muligt klarer at bo sammen med andre, mens du studerer.

FOR ABONNENTER

En undersøgelse fra kbh-kollegier.dk af 23.800 studieboliger i København og omegn viser, at mere end halvdelen af Københavns studieboliger har en husleje under 3.500 kroner. Men det er de boliger, hvor der er et krav om, at beboeren er studerende. Og dem er der simpelthen ikke nok af til alle unge på SU. Mange studerende må bo til leje privat, hvor den gennemsnitlige husleje er steget i Danmarks fire største byer. For at have råd til at betale huslejen kan man blive nødt til at flytte sammen med en anden. Det kan der godt komme noget godt ud af.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.