0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Barbar-gangen er tvunget sammen i en tid, hvor alle skal holde afstand: »Det har været ret intenst«

Da deres studier og resten af Danmark lukkede ned i midten af marts, blev de 12 studerende på kollegiegangen Barbar på Studentergården tvunget i isolation sammen. For ikke at smitte deres bofæller har de holdt afstand til både venner og familie og i stedet været sammen med hinanden. Konstant.

FOR ABONNENTER

Imens resten af Danmark skal holde en spytklats afstand til hinanden, er de mere end 20.000 danske kollegiebeboere fortsat nødt til at dele køkken, bad og andre basale faciliteter. Nogle steder kokkererer de i skiftehold, andre steder sprittes alt af flere gange dagligt. På Barbar-gangen kiggede de 12 studerende på hinanden, da statsministeren lukkede samfundet ned, og blev hurtigt enige om at dele smittekæde. Kollegiet er deres hjem, så de så ingen grund til at bekymre sig over forsamlingsforbuddet.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.