0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Katrine Hørup Noer
Foto: Katrine Hørup Noer

Dominique Eggers-Lura læser en kandidat i Management of Innovation and Business Development. Hendes arbejde er omdrejningspunkt for hendes studieliv.

»Det er en stor del af min identitet at arbejde, men jeg har det også sådan, at det ikke skal være alt«

Dominique Eggers-Lura er 24 år og i gang med sin kandidat. Hun har aldrig fået den store tilknytning til Copenhagen Business School, og derfor har hun fokuseret mest på sit arbejde.

FOR ABONNENTER

Inden corona brød ud, følte jeg mig lidt ensom på studiet. Det blev kun værre, da alt lukkede ned. Derfor meldte jeg mig ind i en studenterforening, og den tid udgør det stærkeste minde fra min studietid. Det gav mig bare rigtigt meget, fordi jeg var lidt down på det tidspunkt.

Så var det virkelig fedt at kunne indgå i det her sociale fællesskab, hvor vi var en flok unge mennesker, der skulle samarbejde for at nå det her fælles mål. Jeg ved ikke, hvordan jeg ellers var kommet igennem coronavinteren, hvis det ikke var for den her faste sammentømrede gruppe, man sås med hele tiden.

Få flere sider for kun 1 kr.

Hos Politiken giver vi plads til flere perspektiver, så du kan blive klogere på, hvad andre mener.

Prøv 30 dage for 1 kr.