0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

Tine Drud Jensen

Tine Drud Jensen underviser i EUD Online på Niels Brock i København og var en af særprisvinderne fra erhvervsskolerne i 2019.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Undervisningsprisen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Undervisningsprisen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Velkommen til fremlæggelse. I må meget gerne slå lyd og billede til«.

Når Tine Drud Jensen underviser detail- og handelselever, foregår det på webcam. Alligevel formår onlinelæreren at komme helt klart igennem til sine modtagere - både med det faglige indhold og den personlige omsorg.

Hun arbejder hårdt for at gøre teorierne forståelige med eksempler fra virkelighedens verden og får eleverne til at reflektere over, hvordan de kan bruge dem på deres elevpladser. Hun laver video- og powerpoint forklaringer af pensum, så eleverne kan lære på den måde, der passer dem bedst. Og så introducerer hun dem til en eksamensmetode i fire trin, der igen og igen giver gode karakter.

»Hun mestrer hele den pædagogiske palet og er i stand til at gennemføre en differentieret undervisning, der rammer den enkelte såvel som hele klassen. Hun tager udgangspunkt i, at forskellige elever kan lære på forskellig måder, og tilpasser sine materialer hertil. Og det involverer gerne meditation, coaching og et stærkt personligt engagement«, begrunder dommerpanelet prisen.

82 indstillinger viser, at mange nuværende og tidligere elever er enige i, at Tine Drud Jensen kan noget særligt.

Annonce

Nyheder

LUNDBECKFONDEN

  • Politikens Undervisningspris er støttet af Lundbeckfonden

    Politikens Undervisningspris er støttet af Lundbeckfonden. Lundbeckfonden har løbende støttet projekter med fokus på undervisning og metodeudvikling i naturfagsundervisning på såvel grundskole- som ungdomsuddannelsesniveau. Med hjernesundhed som et særligt indsatsområde er det fondens vision at skabe bedre liv gennem ny viden.