Indstillet: Karsten Kappel, Niels Brock 2 årig HHX

Gymnasium

Fag: Samfundsfag og samtidshistorie

Indstillet af: Phillip Bro-Larsen

Begrundelse for indstillingen: Karsten er en fuld motiveret lære, han har styr på alt der er at vide om historie og samfundet, og forstår at fra lære sig hans viden på en sjov og lærerig måde. Karsten er uden tvivl den bedste lære jeg nogensinde har haft og kommer til at få... Jeg ville ønske at alle der går på gymnasiet kommer til at få en lære som Karsten, han er bare en fantastisk person, som gør det til en glæde at komme til hans timer!

Eksempler fra undervisningen: Vores lektier til denne uge hed som følge ;" Her på grænsen til endnu en weekend skal vi arbejde sociologisk med kønsproblematik. Oven på den 8 Marts (Kvindernes internationale kampdag) Har mediernes bragt uhyrligheder til torvs. Det må vi hellere snakke om. Jeg håber diskussionerne kan foregå uden anvendelse af vold! I bedes forberede jer i bogen, hvor der er et kapitel der hedder "Køn-Kønnere" og "Hvorfor går kvinder med bukser?" (Egentligt et åndssvagt spørgsmål, ikke? Det gør de selvfølgelig for ikke at fryse!) I bedes væbne jer, men kun til tænderne. Vi ses snart :)".
Dette er bare kommentaren denne uge, de er ligeså gode til hver time. Dette gør timerne og vores lektier meget sjovere og får os til at se frem til vores lærerige og underholdende timer med Danmarks bedste lære, Karsten Kappel.
Dette eksempel er bare et af mange som vi alle har haft fornøjelsen af at nyde det halve år vi har haft Karsten, og vi glæder os til et år endnu!

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce