Indstillet: Brian Egede-Pedersen, Nykøbing Katedralskole

Gymnasium

Fag: Engelsk

Indstillet af: Ida Emilie Laursen

Begrundelse for indstillingen: Brian skal have prisen, fordi hans passion for sit fag virkelig skinner igennem, når han underviser. Han har et godt kendskab til sine elever, og gør et stort stykke arbejde, for at vejlede dem. Hans undervisning er præget af nytænkning, og han har en helt særlig evne til, at inddrage sine elever i en undervisning, som han har tilrettelagt specielt til dem. Når man møder op til hans time, ved man aldrig helt, hvad der kommer til at ske, hvilket har en motiverende effekt på eleverne.

Eksempler fra undervisningen: Når man får afleveringer for i Brians timer, kan man være sikker på, at man ikke finder en lignende analyse på nettet, for Brian vælger altid sjove/alternative film, sange, videoklip eller tekster, som vi skal analysere.

Brian gør meget for, at hjælpe sine elever med alt mellem himmel og jord. Han har blandt andet lagt en "voksen-time" ind, hvor han vil hjælpe os med vores fremtidsplaner med henblik på uddannelse og studier, men også ting som, hvordan man indtaster sine SKAT-oplysninger korrekt.

Når vi bliver studenter til sommer, har Brian tilbudt, at vi kan komme forbi hans hus til en bajer eller to.

Der er blevet indført en regel i timen, så når man kommer til, at snakke dansk til Brian i timen, så skal man have en virkelig grim rød hat på. Hatten er en, som Brian havde bestilt på nettet til en anden anledning, men den viste sig ikke, at have meget tilfælles med den på hjemmesidens billede.

En aflevering som vi sent glemmer, er da vi skulle genindspille Potter Puppet Pals' omtalte "The Mysterious Ticking Noise". Vi skulle filme os selv, mens vi selv spillede karaktererne og sang teksten. Det var en aflevering, der bestemt vækkede grin, mens vi lavede den.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce