Indstillet: Brian Egede-Pedersen, Nykøbing Katedralskole

Gymnasium

Fag: Engelsk

Indstillet af: Emma Sofie Pihl Knak

Begrundelse for indstillingen: Brian skal have undervisningsprisen, fordi han er den mest engagerede lærer på hele Nykøbing Katedralskole. Han gør utroligt meget for sine elever, og han bruger meget af sin fritid på at forberede sine timer, så de aldrig bliver monotome. Han går meget op i at kende alle sine elever for derfor at kunne være bedre til at hjælpe dem. Det bedste er, at han altid inddrager nye og alternative former for materialer i klassen, såsom tv-serier og film, såsom Harry Potter, Games of Thrones og Hunger Games, for at få eleverne til at se det faglige stof på en helt anden måde.
Brian er altid glad og meget velforberedt, når han møder op til timerne, og han er særligt opmærksom på at inddrage alle sine elever, og så lægger han altid mærke til, hvordan eleverne har det personligt. I andre fag bliver gode lærere refereret til som "fagets Brian".

Eksempler fra undervisningen: Brian inddrager skuespil, sangdiktater, film og videoklip mm. som spændende alternative arbejdsformer. Dette gælder også afleveringer.

Brian havde købt en rød hat forkert på nettet, som han valgte skulle bruges som en sjov "straf", hvis eleverne kom til at snakke dansk i engelsktimerne.

Brian står nogen gange med en Harry Potter tryllestav i hånden under hele timen, og engang var det en rollespils-økse, som han havde brugt i en historietime.

Han vil holde et møde i en frivilligtime, hvor han vil hjælpe de elver, der har brug for det med ting helt fra, hvordan man søger ind på Universitet til, hvordan man betaler regninger.

Han gennemgår altid diverse prøver såsom terminsprøver grundigt i klassen, så han er sikret, at alle får hvert sit ud af dem.

Han står for den engelske masterclass på Nykøbing Katedralskole, og så har han holdt frivillige timer, hvor elever kunne mødes og se samt diskutere serier som Game of Thrones.

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce