Vejret

Snefald rammer morgentrafikken

Risiko for snestorm ifølge DMI. Kør forsigtigt advarer Vejdirektoratet.

Vejret

Sneen falder tæt flere steder i landet her til morgen, og især på Sydsjælland advarer politiet bilisterne om glatte veje.

»Kraftigt snefald om meget glat i kredsen,« skriver Sydsjællands Politi på Twitter.

Også broerne er ramt af snefaldet og en kraftig vind.

Sund & Bælt fraråder kørsel over Storebæltsbroen med vindfølsomme køretøjer som tomme lastbiler og campingvogne. Vinden skulle dog aftage i løbet af morgenen, og varslet forventes at blive ophævet ved 7-tiden.

Tidligere på morgenen var Farøbroen lukket på grund af en ulykke. Broen er nu genåbnet, men Vejdirektorattet advarer om kødannelse.

Vejdirektoratet fraråder også kørsel over Vejlefjordbroen med vindfølsomme køretøjer.

Kør hjemmefra i god tid

DMI har advaret om risiko for snestorm i løbet af morgenen.

»Vagtchefen siger kør forsigtigt - kombi af sne og kuling kan give fygning - også på vejen«, skrev DMI i går aftes på Twitter. Her til morgen har DMI dog udsendt en meddelelse om at »risiko for snestorm er ophører«.

Vagthavende fra Vejdirektoratet Kuram Shahzad siger til TV2 News, at bilisterne skal køre hjemmefra i god tid og ellers køre efter forholdene. Her til morgen har der endnu ikke været tale om større sammenstød.

»Bilisterne har indtil videre været gode til at holde afstand, så vi undgår de her små uheld«, siger han til TV2 News.

Både på Fyn og i København er køreprøver aflyst her til morgen på grund af vejret. Fyns Politi opfordrer boligejerne til huske deres ansvar for snerydning.

»Husk rydning af fortove m.m. for sne SNAREST efter snefald ml. kl. 7-22. Straf er bøde og evt. erstatningskrav ved fald m. m.«, skriver politikredsen på Twitter.

Opdateres ...

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce