Erotik

Så potent kan du snart bo i Københavns Nordhavn

Tegnestue vil gøre København til »the most Dickable City in the World«.

Erotik

Korch Towers er navnet på det seneste udspil i konkurrencen om at bygge højest i København. Forslaget kommer fra tegnestuen Tredje Natur, der med 10 højhuse vil gøre København til »the most Dickable City in the World«.

Højeste bygning er planlagt til at blive 660 meter og giver baghjul til det netop foreslåede H.C. Andersen Adventure Tower på blot 285 meter og Great Northern på 330 meter, der netop er blevet behandlet i teknik- og miljøforvaltningen i Københavns Kommune. I en pressemeddelelse skriver tegnestuen, at de har »ønsket at skabe en innovativ og visionær penetrering af den danske folkesjæls lavloftede horisont«.

Man kan ovenikøbet selv vælge, om man er til XXL, knopper eller et tvistet design

Det må man sige, de har gjort. Man kan næppe forestille sig et mere potent byggeri, og man kan ovenikøbet selv vælge, om man er til XXL, knopper eller et tvistet design. Tegnestuen lagde planerne ud på sin facebookside i mandags, og siden er det væltet ind med kommentarer, fortæller Ole Schrøder fra Tredje Natur: »En tredjedel af de kommentarer, vi har fået, har ikke helt fattet, at der er tale om satire. Nogle arkitekter har endog skrevet, at vi burde skamme os«.

Hans kollega Flemming Rafn Thomsen supplerer: »Vi har intet imod højhuse, men det virker, som om nogle politikere i København opfatter højt som entydigt godt, så nu skal vi bare bygge deropad, for det skaber den bedste storby«.

Ifølge de to arkitekter virker det nærmest som en pikkonkurrence, hvor København partout vil overgå Turning Torso i Malmø og de seneste højhusideer i Aarhus.

Deres forslag er ren dicksruption og ment som et kærligt indspark. Med en omskrivning af et gammelt mantra, som mænd til tider må messe for sig selv, lyder det fra Ole Schrøder: »Det er ikke højden, det handler om. Det handler først og fremmest om at byliv skal leves og opleves i øjenhøjde«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

Annonce

Forsiden

Annonce