Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Brienne af Tarth er på slagmarken frygtindgydende i panser og plade, men viste sig mild og blid, da hun skulle have sin seksuelle debut med Jaime Lannister.

Erotik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvor er sexen blevet af? Hedonistiske orgier er blevet afløst af en omgang fesent kæleri i 'Game of Thrones'

Det står efterhånden sløjt til med den bramfri erotik i ’Game of Thrones’. Det kønslige møde mellem garderhøje Brienne af Tarth og Jaime Lannister var et nyt lavpunkt.

Erotik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I de første sæsoner var ’Game of Thrones’ blandt meget andet forum for en hidtil uset grad af seksuel frimodighed, skildret karsk og åbent i flotte, velkomponerede billeder. Hvad enten det så var incestuøse samlejer mellem bror og søster, voldtægtslignende deflorationsscener eller hedonistisk sangvinske orgier à la swingerklub møder ’Ringenes herre’, var det lige på og hårdt og ikke noget med fesne overblændinger til postcoitale pudesamtaler. Nixen bixen, Karen Blixen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden