0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Facadens lodrette finner er forskudt på den tilfældige måde, der giver uro på facaden, men skal vise dynamik og forandringsparathed. Hjørner er affaset og taget trapper ned fra fire til to etager for at skjule størrelsen.

Carlsberg har fået et godt hovedsæde, men hvad har byen fået?

Carlsbergs nye hovedsæde ligger på toppen af Valby Bakke. C.F. Møller har tegnet det efter vor tids forestillinger om den gode arbejdsplads. Og den ligner på godt og ondt ikke Carlsbergs historie.

FOR ABONNENTER

Carlsberg havde tidligere sit hovedsæde i en kornsilo, der var ombygget til et elegant grønt højhus tegnet af Svenn Eske Kristensen. Skønheden til trods var det gamle hus ikke meget bevendt i en senmoderne flad virksomhedsstruktur. Folk sidder ikke længere med foldede hænder og venter på direktiver oppefra, alle skal principielt kunne møde hinanden, dele viden og få ideer, der kan blive til forretning. Ny organisationskultur kræver en mere horisontal bygning.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.