0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Peder Elgaard Nielsen. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Anders Sune Berg
Foto: Anders Sune Berg

J.C Jacobsens villa er blevet prægtigt nyindrettet. Men den burde hedde noget andet

Carlsberg har bekostet en flot restaurering af grundlæggerens gamle villa med virkelig flotte nye lamper og udgivelsen af en ny bog, der ganske omskriver myten om den store mand og hans søn ved at pege på hustruen og moren Laura Jacobsens afgørende rolle for virksomheden.

FOR ABONNENTER

At Carlsberg har en bygningsarv af særlig værdi, er der jo ikke noget nyt i, ej heller, at virksomheden hylder sin grundlægger, den store J.C. og hans kampe med sønnen Carl, der blev en brygger og stor mæcen i egen ret. Men det er saftsuseme ikke hver dag, at der bliver sat spørgsmålstegn ved den historie, og netop det gør professor emerita Birgitte Possing i bogens fantastiske hovedartikel.

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce

Mere fra os

Annonce