Fridolin Nordsø spejder efter det helt store gennembrud i USA når han går i studiet med P. Diddy.

Fridolin Nordsø spejder efter det helt store gennembrud i USA når han går i studiet med P. Diddy.

Kultur

Dansker laver hit til P. Diddy

27-årige Fridolin Nørdsø har solgt en sang til hip-hop legenden P. Diddy og på mandag rejser han til New York for at færdigproducere det sammen med superstjernen.

Kultur

»Større bliver det ikke. For mig er det en drengedrøm, der går i opfyldelse. Jeg har stor respekt for P. Diddys musikimperium, og jeg ser frem til at gå i studiet sammen med ham«.

Sådan siger den 27-årige Fridolin Nordsø, som stadig har svært ved at tro på sit held.

Oprindelig havde han komponeret sangen sammen med en engelsk sangskriver, og solgt det til et tysk konceptband. Men Nordsøs pladeselskab, Tigerspring, øjnede et større potentiale, og ville præsentere det for P.Diddy - tidligere kendt som Puff Daddy.

Kendte ikke e-mail adressen Der var bare det problem, at man hos Tigerspring ikke kendte e-mail adressen til P. Daddys pladeselskab Bad Boy. Men man begyndte at gætte sig frem, og pludselig en dag var der bid.

Et bid der var så solidt, at selskabets direktør, Harve Pierre, hørte nummeret. Og han var så pjattet med det, at han fik P. Diddy til at lave det.

P. Diddy har tidligere lavet musik sammen med nogle af de største i branchen, blandt andre Christina Aguilera. Derfor er den etablerede kontakt af allerstørste vigtighed for det unge danske musiktalent.

Et kendt navn i branchen

Trods sin unge alder er Fridolin Nordsø langt fra et ukendt navn på den danske musikscene.

Han er søn af guitaristen Mikkel Nordsø og tvillingebror til R'n'B-produceren Frederik Nordsø.

Fridolin Nordsø kommer fra den såkaldte alternative scene, og det er første gang, at han producerer et decideret pop-nummer.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce