Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Popsorg. Først døde Prince. Så udgav Beyoncé et personligt og politisk vredt album. Poptillægget nørder "Lemonade" i denne uge og sender de sidste fingerkys til Prince.
Foto: Frank Micelotta/AP

Popsorg. Først døde Prince. Så udgav Beyoncé et personligt og politisk vredt album. Poptillægget nørder "Lemonade" i denne uge og sender de sidste fingerkys til Prince.

Kultur

Politikens Poptillæg: Bittersød hyldest til Beyonces "Lemonade"

Podcast. To musikalske nyheder har rystet internettet og ramt os lige i hjertekulen. Ugens Poptillæg byder på en bittersød hyldest til Beyoncés "Lemonade".

Kultur

D. 21. april 2016 døde Prince. To dage senere udgav Beyoncé sit sjette studiealbum. To musikalske nyheder der hver især blæste internettet bagover og affødte hyldester, rygter og beklagelser.

Her på Poptillægget har vi genvundet fodfæstet og lyttet os igennem følelserne, og i ugens udsendelse kigger vi nærmere på, hvordan musikken kan ramme os lige i hjertekulen - på den måde hvor vi sørger med vores ikoner, når de bliver forrådt af deres kærester, og sørger over dem når de går bort, som om vi kendte dem personligt.

Michael Olesen og Eva Eistrup fortæller om, hvordan de blev påvirket af henholdsvis tabet af et idol og den personlige fortælling fra et andet. Og ugens panel består eksklusivt af Simon Lund, som har givet Beyonce's nye album "Lemonade" 6 store hjerter i Politiken og fortæller om, hvorfor albummet er så utroligt vigtigt at få lyttet til - og ikke mindst set.

Ugens panel: musikredaktør Simon Lund.

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe og Katrine Hornstrup Yde.

Hør også Poptillæggets bonusudsendelse fra februar, da Beyoncé slap albummets første single, Formation:

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce