Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Frank Micelotta/AP
Foto: Frank Micelotta/AP

Popsorg. Først døde Prince. Så udgav Beyoncé et personligt og politisk vredt album. Poptillægget nørder "Lemonade" i denne uge og sender de sidste fingerkys til Prince.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Bittersød hyldest til Beyonces "Lemonade"

Podcast. To musikalske nyheder har rystet internettet og ramt os lige i hjertekulen. Ugens Poptillæg byder på en bittersød hyldest til Beyoncés "Lemonade".

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

D. 21. april 2016 døde Prince. To dage senere udgav Beyoncé sit sjette studiealbum. To musikalske nyheder der hver især blæste internettet bagover og affødte hyldester, rygter og beklagelser.

Her på Poptillægget har vi genvundet fodfæstet og lyttet os igennem følelserne, og i ugens udsendelse kigger vi nærmere på, hvordan musikken kan ramme os lige i hjertekulen - på den måde hvor vi sørger med vores ikoner, når de bliver forrådt af deres kærester, og sørger over dem når de går bort, som om vi kendte dem personligt.

Michael Olesen og Eva Eistrup fortæller om, hvordan de blev påvirket af henholdsvis tabet af et idol og den personlige fortælling fra et andet. Og ugens panel består eksklusivt af Simon Lund, som har givet Beyonce's nye album "Lemonade" 6 store hjerter i Politiken og fortæller om, hvorfor albummet er så utroligt vigtigt at få lyttet til - og ikke mindst set.

Ugens panel: musikredaktør Simon Lund.

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe og Katrine Hornstrup Yde.

Hør også Poptillæggets bonusudsendelse fra februar, da Beyoncé slap albummets første single, Formation:

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden