Kultur

Erling Jepsen kigger i krystalkuglen: Koldfront på vej mod prins Henriks franske residens og ingen golf i Nordkorea

Trump, Putin, Løkke, Kim Jong-un og Henrik. Ugens vejrpoet Erling Jepsen kommer vidt omkring i Syvdøgnsprognosen.

Kultur

I næste uge kan alt ske. Mange danskere skal i gang med at arbejde igen, mens Donald Trump spiller golf og skriver tweets, og Vladimir Putin fisker i bar overkrop.

Hvis Trump også smider skjorten, er det et dårligt varsel, og vi kan risikere en kraftig refleksion over Atlanten.

Lars Løkke har holdt sig i gang ved at degradere en minister, dog beholdt han sin skjorte på.

Vores helt egen dronning og prinsgemal vil støde sammen i deres sommerresidens i Frankrig, og der er en vis risiko for, at det kan skabe en koldfront sidst på ugen.

Den eneste af verdens ledere, der tilsyneladende aldrig holder ferie, er Nordkoreas leder, Kim Jong-un. Hvad vi kan vente os fra ham, kan der ikke laves prognoser om, men det bliver ikke noget med golf.

Næste uge kan dog også byde på pletvis morgensol, og det skyldes ene og alene de mange små børn, der skal starte i skole for første gang. De har fået nye tasker, der er næsten lige så store som dem selv, og de glæder sig ud af deres gode skind. De er vores håb for lidt ægte varme denne sommer.

Hvis altanen ikke levede op til dine forventninger, hvis tomaterne ikke blev modne, hvis charterrejsen var et fejlkøb, eller du savner fodboldpigerne, så kan du glæde dig over dem. Med nye kjoler og strøgne skjorter hængende klar kan de ikke sove om natten af lutter forventning til alt det nye. Videbegærlige ligger de og venter.

Lad os håbe, at det ikke gør dem skoletrætte allerede på den første skoledag. Om ikke andet må vi sætte vores lid til dem.

Og vejret i Sønderjylland? Her er prognosen sikker: Det bliver hverken værre eller bedre, end det har været hele sommeren.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce