Kultur

Nikoline Werdelin: I ugens løb opdager Lise en stor testikel, blandt andet

Lise går glip af meget i den kommende uge, men opdager endnu mere ifølge ugens vejrpoet Nikoline Werdelin. En mobiltelefon, der ligger derhjemme, får central betydning.

Kultur
FOR ABONNENTER

Mandag går Lise glip af sin søster Elses opdatering om sit gigtforløb på Facebook. Lise sidder nemlig helt stille og ryger ved bagtrappen og opdager et pindsvin rumstere bag cykelstativet.

Tirsdag går Lise glip af fire snaps fra sin datter. Hun hopper nøgen i Øresund med sin gamle veninde Aase og føler sig underlig løsrevet, fordi hendes mobil ligger derhjemme.

Onsdag går Lise glip af morgennyhederne, men opdager, at hendes kæreste Wolfgangs venstre testikel er lidt større end den højre, og at skyerne uden for vinduet ligner ’Adams skabelse’ af Michelangelo.

Torsdag mærker Lise endnu en gang følelsen af at være frit svævende, fordi hun sidder i bussen på vej til Solhjem, hvor hun har nattevagt, uden sin mobiltelefon. Til gengæld opdager hun, at en ung pige i niqab har tabt sit rejsekort, og samler det op. Pigen smiler, så Lise næsten hører klokker.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce