0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Filip Meyer. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Nikolai Linares
Foto: Nikolai Linares

Professoren har kun kort tid igen. Nu gør han regnestykket op

Per Schultz Jørgensen er for syg af lungekræft til selv at komme til opleve de store og nødvendige forandringer, siger han. Men han er sikker på, at de nok skal komme. Men det kræver, at en ny fortælling vokser frem, som giver børn og unge en anden mening end præstation og karriere. I dette interview fortæller han om de oplevelser og værdier, der blev afgørende i hans egen fortælling.

FOR ABONNENTER

Men sådan blev det. Den tidligere formand for Børnerådet, som i mange år har været her, der og alle vegne i medierne såvel som på konferencer om børn og unge, har i årtier været en kyndig ressource, som fællesskabet kunne trække på, når det gjaldt om at forstå, hvad der er på spil i små og yngre menneskers verden: identitet, karakterdannelse, spændet mellem lyst og pligt osv.

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce