0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Anders Dalsager. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Arkens nye direktør Marie Nipper mener, at danske kunstmuseer står overfor en kæmpe udfordring, fordi samtidskunsten bliver dyrere og dyrere. »Vi har ikke råd til at købe dem alene, så her kunne jeg godt forestille mig, at vi må samarbejde på tværs af de danske museer om at erhverve værker«, siger hun i sit første større interview.

Ansatte på kriseramt museum får en fridag hver anden uge til at tænke

Efter enorm kritik af arbejdsmiljøet på kunstmuseet Arken vil den nye direktør nu give de ansatte en fridag hver anden uge. Og så vil hun flytte Damien Hirsts berømte køer. Der skal nemlig skabes plads til mere performance og digital kunst, siger hun i sit første større interview.

FOR ABONNENTER

Det er blot et af flere initiativer fra museets nye direktør, den 43-årige kunsthistoriker Marie Nipper, som skal være med til at genoprette Arken.

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce