Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Rebecca Corbett leder  til daglig den undersøgende redaktion  på New York Times. I disse dage er hun  i København for at fortælle om arbejdet med  Weinstein-sagen, der ifølge hende blev stor, fordi redaktionen fokuserede  på grundighed og ikke var drevet af  sensationslyst.
Foto: Yoon S. Byun/Yoon S. Byun

Rebecca Corbett leder til daglig den undersøgende redaktion på New York Times. I disse dage er hun i København for at fortælle om arbejdet med Weinstein-sagen, der ifølge hende blev stor, fordi redaktionen fokuserede på grundighed og ikke var drevet af sensationslyst.

Kultur

Chefen for gravergruppen, der afslørede Weinstein: »Vores kilder var skrækslagne for at tale med os. Og for, hvad Weinstein kunne finde på«

New York Times’ Rebecca Corbett stod i spidsen for afsløringerne af, hvordan Hollywood-mogulen Harvey Weinstein i årevis betalte kvinder for at tie angiveligt om seksuelle overgreb. Politiken har talt med redaktøren, der i disse dage er i København.

Kultur
FOR ABONNENTER

Da lyset om aftenen 4. oktober blev slukket, og medarbejderne på New York Times forlod avisens lokaler på 620 Eighth Avenue, var der én, der blev tilbage. Rebecca Corbett, den hæderkronede avis’ redaktør for undersøgende journalistik, havde nemlig endnu ikke haft tid til at gennemgå morgendagens historie i sin helhed.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce