Afkræftet. Kurt Westergaard har ligget på intensiv afdeling i længere tid.
Foto: JOACHIM ADRIAN (arkiv)

Afkræftet. Kurt Westergaard har ligget på intensiv afdeling i længere tid.

Bøger

Muhammedtegneren Kurt Westergaard er alvorligt syg

Den 77-årige bladtegner må aflyse promoveringen af sin selvbiografi på engelsk.

Bøger

Jyllands-Postens berømte og berygtede tegner Kurt Westergaard er så syg og svagelig, at han ikke kan deltage i promoveringen af sin selvbiografi, der netop er udkommet på engelsk.

Det skriver ekstrabladet.dk.

»Når man gennem længere tid har ligget på intensiv, fået ilt og ofte er bevidstløs, og når lægerne overvejer at lægge én i respirator, så tænker man, at det kun gå to veje. Og med min alder kunne jeg ikke lade være med at tænke på, at det var den forkerte vej«, siger Westergaard til netavisen.

LÆS OGSÅ

Måtte gå med rollator

Bladtegneren blev ramt af en dobbeltsidet lungebetændelse, flere komplikationer stødte til, og Westergaard frygtede, at han var blevet kræftsyg.

»Der er heldigvis ikke tale om kræft, men jeg har været så svækket af sygdom, at jeg i en periode ikke kunne gå, men måtte bruge en rollator. Selvom jeg er i gang med genoptræning, føler jeg, at mit helbred bliver dårligere dag for dag«, siger Kurt Westergaard til ekstrabladet.dk.

LÆS OGSÅ

JP-tegneren og forlagsredaktør John Lykkegaard skulle i disse dage have promoveret selvbiografien ’Manden bag Stregen’, som i den engelske udgave har fået titlen ’The Man Behind the Mohammed Cartoon’. Først i London og senere i New York. Begge arrangementer er altså nu aflyst.

Redaktionen anbefaler:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce