0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Jesper Stein tvivler på, at hans hovedperson, Axel Steen, kan holde til 10, 12 eller flere bøger. Men han tør ikke sige, hvor mange han skriver. »Den dag jeg skriver en Axel Steen-roman til ære for forlaget eller min bankbog, skal jeg finde noget andet at lave. Det vil læserne kunne mærke«.

Interview med krimiforfatter: 100.000 læsere lyver ikke

Krimierne er overalt, og det er der gode grunde til, mener krimiforfatter Jesper Stein. Krimier har historier og personer, læserne gider følge til sidste side. Og krimier har en slutning – hvad man ikke kan sige om resten af skønlitteraturen. Forfatteren er aktuel med sin første Axel Steen-roman efter De Gyldne Laurbær.

FOR ABONNENTER

Jesper Stein siger det, da vi har talt sammen en times tid.

At en krimi ofte kan sammenfattes på ganske få linjer. Måske lyder de endda banalt, men det er lige meget. Alt handler om, hvordan historien pakkes ind og foldes ud.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere