mundfuld. Over 600 sider skriver Anne Linnet om sit musikalske, seksuelle og  familiemæssige liv i 1970'erne og 1980'erne.
Foto: HAGLUND MARTIN KURT/POLFOTO

mundfuld. Over 600 sider skriver Anne Linnet om sit musikalske, seksuelle og familiemæssige liv i 1970'erne og 1980'erne.

Faglitteratur

Man finder ingen hemmeligheder i Anne Linnets testamente

Kan man redigere et ikon? Eller måske er spørgsmålet snarere, om ikonet vil lade sig redigere?

Faglitteratur
FOR ABONNENTER

I Anne Linnets selvbiografiske ’Testamentet' ville en myndig hånd ikke have været nogen skade til.

Næsten 600 siders kronologisk beskrivelse af damens musikalske, seksuelle og familiemæssige liv i 1970’erne og 1980’erne er en anselig mundfuld, selv for en trofast dansemus, når forfatterens mere dybtliggende ærinde fortoner sig i stolpe-op-og-stolpe-ned namedroppende metervarer så godt som blottet for pointer.

Lige med undtagelse af hovedpointen, at Anne Linnet har ageret som enhver mand. Har taget sig samme friheder, udlevet drømmene om succes og fået magt og anseelse i dansk kulturliv - som en anden Jørgen Leth, havde jeg nær sagt.Ingen tvivl om, at hun har knoklet som en hest hele vejen fra årene med Holger Laumann i Tears til tiden i Marquis de Sade. Periodemæssigt når hun desværre ikke videre omkring, trods den omfangsrige tekst.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce