0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Det gør de altså også nogle gange i 'Ørnen' ...

Og så blev han oven i købet sur over, at jeg havde røntgenfotograferet hans mobiltelefon på den måde. Var måske også dumt. Men der VAR jo noget. Så på en måde havde jeg ret til det. Selv om jeg ikke havde nogen ransagningskendelse.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Illustration: Mai-Britt Bernt Jensen

Fakta, kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fakta, kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Søndag
Kl. 11.49
Undskyld. Men ser det simpelt hen ikke for mig. Har nu i to døgn forsøgt at visualisere seksuel fusion mellem psykiatrien og endokrinologien. Men kan overhovedet ikke danne billeder på det.

Ved:
1. At de har haft sex. Niels og Ellen. (Niels og Ellen? Lyder som bogfikseret, barnløst par m. stor lejlighed på Frederiksberg. Og sommerhus på Røsnæs).

2. At det ikke er første gang. Var kærester under lægestudiet og har krydset hinandens soveværelser indimellem siden. (Men det er første gang i min regeringstid. Siger han).

3. At hun er gift. Med en helt tredje læge. (... Skal jeg ringe til ham?)

4. At det var en tirsdag. Og at de havde drukket cognac, snakket og hørt gamle jazzplader. Og bagefter var fortsat ind i dubbelsengen. (Hvor de formentlig har haft Stockholms mest dannede samleje).

Ved ikke:
1. Om de røg bagefter

2. Hvordan jeg har det.

...

Ved heller ikke præcis, hvordan han har det. Bortset fra, at han blev ved med at sige, at det »overhovedet ikke er noget, der truer vores forhold«. Men det gør det jo. Fordi jeg opdagede det. Som jeg blev ved med at brøle ind i hovedet på ham.

Satte derefter ham på gaden. Og hele lortet på pause. Holdt barnlægeløs nytårsaften m. børnene hos Anna og Anders. Var faktisk hyggeligt. Fordi vi ikke gad at tale om det. Men bare møgede hele hytten til m. bordbomber og bananasplits.

Kan godt mærke, at det er nytårsdag nu. Og at jeg snart er nødt til at stille m. en klar følelse i forhold til det her.

...

Men hvordan er det lige, man skal have det med sådan noget arkitekttegnet utroskab?

...

Vejret gider heller ikke at have det på nogen bestemt måde. Kunne i det mindste stille m. noget silende, sentimental regn. Eller noget skarp kulde. Eller et seriøst tordenvejr. Ikke det der indifferente 1. januar gråvejr. Hvor man kan have det dårligt på alle mulige måder.

...

Er ked af:
1. At jeg kortsluttede hele nytårs set up'et for Joakim og Sille. Så de og barnlægen måtte skyde raketterne af ude hos designerslangen. (Selv om Joakim havde glædet sig sådan til at være sammen med Anders).

Er såret over:
1. At han gider at knalde med hende (46 år!), men ikke med mig.

Gør decideret ondt at:
1. De ifølge hendes SMS har haft 'en vidunderlig nat'.

...

Og så blev han oven i købet sur over, at jeg havde røntgenfotograferet hans mobiltelefon på den måde. Mens han var ude at løbe en tur rundt om MIN sø.

Var måske også dumt. Men der VAR jo noget. Så på en måde havde jeg ret til det. Selv om jeg ikke havde nogen ransagningskendelse. (Det gør de altså også nogle gange i 'Ørnen').

Kan ikke holde ud:
1. At snakke med ham.

Kan heller ikke holde ud:
1. Ikke at snakke med ham (Problemstilling, der bliver meget interessant om ti minutter. Hvor han kommer og henter Elliot. For at gå en tur med ham. Inden han skal retur til Fuckholm).

Kl. 12.37
Han så heldigvis ud ad helvede til. I vindjakke. Sagde hej på underlæge-måden. Og forsøgte hele tiden at få øjenkontakt. Nægtede. I alle de fjorten minutter, han var her.

Kan se dem ud af mit midterste vindue. Ham og drengen. Så går de der. I kanten af søen. I gammel, sort city-sne.

...

Hvis skyld er det her egentlig?

...

Jeg gider ikke at tale om det på den måde. Foreløbig er det hans.

Mandag
Kl. 7.10
Er på en måde også lidt strengt over for Cecilia.

Har han tænkt på det? (Kæmpeegoist).

Kl. 21.12
Har:
1. Flere missed calls fra børnelægen

2. Været på arbejde

3. En fornemmelse af at være blevet sandblæst ind i det nye år (Men er åbenbart ikke den eneste. En italiensk domstol skal afgøre, om Jesus har levet, David Owe elsker at gå i g-streng, og der er en mand i Seattle, der er død af at blive bollet af en hest).

Kan:

1. Ikke finde ud af en skid.

Kan heller ikke så godt:
1. Ringe til barnlægen og bede om hendes efternavn, så jeg kan google hende. Når jeg nu ikke vil tale med ham.

...

Må bare prøve med noget 'Ellen + psykiater'.

Kl. 21.20
Der er én i Hellerup. Og én i Esbjerg. Og så er der også en af figurerne i 'Akvariefuglen' på Det Kongelige Teater, der er psykiater og hedder Ellen. Det er nok ikke hende.

...

Det er garanteret hende i Hellerup. (Skulle jeg bestille en tid hos hende? Eller er det kun noget, de gør i de der syge thrillere?)

Tirsdag
Jeg kan bare MÆRKE, at hun har lyst hår. Og figursyet ansigtshud.

Onsdag
Kl. 9.10
Kan jeg så på en måde betragte mig selv som fritstillet?

Med hensyn til alt?

Eller står det 1-1? Fra dengang m. rockjournalisten?

...

Det var en anden situation. Det var KRAFTEDEME en anden situation. Og hvis jeg havde vidst, at jeg var gravid, havde jeg jo heller ikke gjort det. Vel?

Kl. 18.20
Det er muligt, jeg har mistet en mand. Til gengæld har jeg fået underboere. En Max Havelaar-familie på fire personer, der lige er kommet hjem fra langtidsferie i Thailand. De voksne hedder Svend og Pernille. Og børnene hedder så Alba og Valentin (Har folk svamp i hjernen, når de navngiver deres børn these days?) Nå. Men Alba er fire år. Og leger med Bjørg hver dag. På den fantastiske måde. I strømpesokker op og ned ad trapperne. (Tænk at man bliver så Bulderby-lykkelig over dét).