Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Privatfoto.

Privatfoto.

Fakta, kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Steffen Larsen

Børne- og ungdomsbogsanmelder ved Politiken.

Fakta, kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Steffen Larsen, (f. 1943).

Anmelder børnelitteratur her i avisen.

Jeg er medarbejder ved magasinet Børn & Bøger og holder desuden en lang række kurser og foredrag over hele landet. Jeg er gennem mange år fast mand på Introduktion til bogsæsonen med børne- og ungdomslitteratur og tegneserier.

Mit formelle uddannelsesforløb sluttede med en 1. del i historie ved Københavns Universitet. I mange år var jeg lærer ved indkaldeskolen for militærnægtere i Slagelse. Fred har haft min store interesse, siden jeg som helt ung gik med i atommarchen fra Holbæk til København.

Jeg har også været engageret i fagligt arbejde igennem Selskabet for børnelitteratur (Ibby-Danmark). Her har jeg især været med til at indstille forfattere og illustratorer til internationale udstillinger og priser.

Foruden bidrag til antologier og tidsskrifter har jeg skrevet to bøger under eget navn. De er begge kommet på forlaget Høst & Søn. ’Vilde veje’ fortæller om nyere danske ungdomsbogsforfattere. ’Næsten’ handler om fred og forsoning.

Jeg har oversat Uri Orlevs ’Øen i Fuglegaden’ (Gyldendal), og var medarrangør af den fine udstilling ’Billeder fra Iran’, der turnerede Danmark i 2006-07.

For øjeblikket er jeg engageret i Forfatterakademiet for minoritetsunge.

ingenting

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden