Dreamteam. Peter Jackson og Steven Spielberg har henholdsvis produceret og instrueret 'Tintin - Enhjørningens hemmelighed'.
Foto: THIBAULT CAMUS/AP

Dreamteam. Peter Jackson og Steven Spielberg har henholdsvis produceret og instrueret 'Tintin - Enhjørningens hemmelighed'.

Film og tv

Filmfolk lover Tintin 2 lige efter Hobbitten

Manuskriptet er allerede skrevet, og Spielberg og Jackson er klar.

Film og tv

Uagtet at Steven Spielberg og Peter Jacksons animationsfilm 'Tintin - Enhjørningens hemmelighed' netop har ramt lærrederne i de danske biografer, er den udsædvanligt succesfulde instruktør/producer-duo allerede klar til at lave en opfølger.

Spielberg og Jackson barsler med idéen om en to'er, og manuskriptet er ifølge The Hollywood Reporter allerede skrevet.

»De (Sony og Paramount, red.) var klar til at lave én film med os og så give os de økonomiske midler til at udvikle et nyt manuskript, lave alle de visuelle storyboards og få det i affyringsposition«, siger Spielberg til The Hollywood Reporter.

»Så vi kan komme ret hurtigt igang med en to'er. Manuskriptet er allerede skrevet«.

'Hobbitten' tager Jacksons tid

Det er manuskriptforfatteren Anthony Horowitz, der har sat sig til tasterne, og han har angiveligt ladet sig inspirere af Tintin-hæfterne 'De syv krystalkugler' og 'Soltemplet'.

Peter Jackson har også bekræftet, at han er klar på en to'er.

Den new zealandske instruktør har dog ikke umiddelbart tid til endnu et belgisk journalist-eventyr lige nu. Han har nemlig travlt med filmatiseringen af 'Hobbitten', endnu en af J.R.R. Tolkiens abnormt sælgende bøger.

Jackson har blandt andet tidligere hittet med 'Ringenes herre'.

FACEBOOK

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce