Filmeventyr. Skaberen af Ringenes Herre-filmene, Peter Jackson, skal stå i spidsen for den næste animationsfilm om Tintin.
Foto: Fra filmen

Filmeventyr. Skaberen af Ringenes Herre-filmene, Peter Jackson, skal stå i spidsen for den næste animationsfilm om Tintin.

Film og tv

Peter Jackson bliver manden bag 'Tintin 2'

Den anden animerede film om Tintin instrueres af Peter Jackson, afslører Steven Spielberg.

Film og tv

Skvatmelon, skægabe og spytslikker bliver måske nogle af de Haddock'ske eder, som biografgængerne kan se frem til, når Peter Jacksons skal stå i spidsen for den anden af i alt tre Tintin-film, som Jackson vil lave sammen med Steven Spielberg.

Instruktør Steven Spielberg bekræfter nu, at det denne gang bliver Peter Jackson, der kommer til at sidde i instruktørstolen.

Læs også

Den første film 'Tintins eventyr: Enhjørningens hemmelighed' blev instrueret af Steven Spielberg og produceret af Peter Jackson.

Filmen havde premiere i de danske biografer i oktober måned sidste år i både 2D og 3D.

Endnu ingen titel
Hvad den kommende film kommer til at hedde er endnu uvist. Men ifølge Steven Spielberg vil Peter Jackson påbegynde arbejdet med 'Tintin 2', så snart han har færdiggjort optagelserne sin sin næste film 'Hobitten', skriver The Guardian.

De to filmmagere har hele tiden haft planer om at lave en 'Tintin'-trologi sammen, men de har været nødt til at lave en film ad gangen, da filmselskabet Paramount trak deres tilbud tilbage om at finansiere alle tre film på forhånd.

Læs også

Vil ikke afsløre handlingen

I et interview med magasinet Total Film udtalte Steven Spielberg for nylig, at han ellers gerne ville have instrueret 'Tintin 2', men at han var nødt til at overlade tjansen til Peter Jackson, fordi de to havde indgået en aftale om at instruere en film hver.

Hvilke af Herges mesterværker, der kommer til at danne rammen om den anden Tintin-film, vil ingen af de to instruktører dog afsløre.

»Vi fortæller ikke verden, hvilke bøger, vi basserer den anden film på, det har vi ikke besluttet os for endnu«, siger Steven Spielberg ifølge The Guardian.

Læs også:

Han afslører dog, at filmen kommer til at bygge på mere end en bog, dog maksimun to.

'Tintins eventyr: Enhjørningens hemmelighed' var Steven Spielbergs første animerede film.

Filmen vandt en Golden Globe for bedste animationsfilm i januar måned, men den er ikke blandt de oscar-nominerede. Den udkommer herhjemme på dvd 24. marts.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce